CrazyPixels Forum

Everything about the CrazyPixels products!
 FAQ •  Search •  Register •  Login 
It is currently Sat Dec 15, 2018 6:15 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: WebServer in XP
PostPosted: Fri Feb 06, 2009 2:13 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 06, 2009 2:08 pm
Posts: 1
Good day everybody.
I just bought camLan and I was trying to setup its webserver.
First strange issue is the IP shown in the webserver settings page which is 0.1.0.4
I forced IP as 192.168.1.37 and actually I can access the webserver from other pc's in the net but only with camera=1 command (there are 5 cameras but only #1 replies with a still image). Other request (i.e cam_control.htm) result in a browser connection error (I tried firefox and ie)
Has anyone suggestions?
I use xp sp3 with .net 3.0
Thanks in advance!
Augusto


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 09, 2009 5:13 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 06, 2009 1:09 pm
Posts: 9
This software is .NET 2, there are differences....

I have tested it on Windows XP x86 SP3, installing .NET 2 with 2 cameras and both work as designed on the webserver.

I would remove software, install .NET 2 then re-install (only real way when you are using .NET software).

Many Thanks
Ashley


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style based on FI Subsilver by phpBBservice.nl