CrazyPixels Forum

Everything about the CrazyPixels products!
 FAQ •  Search •  Register •  Login 
It is currently Mon Mar 19, 2018 2:14 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: CamPermanent loses connection to cams
PostPosted: Fri May 22, 2009 12:05 pm 

Joined: Wed May 20, 2009 1:38 pm
Posts: 3
each day CamPermanent loses connection to my ip cams (W-Lan) and USB webcams

This ist especially bad because the contact cannot be reestablished after it was losen. Somehow CamPermanent ist able to recontact the cams. The screen remains black and says: "No Cam".

I don't think that the cams (ABUS tv7230 und TV7204, beide per W-Lan und Logitech Quickcam 9000 pro) are the problem since i can access them in the same manner from another comuter with another software no problems at all (only the IP cams vie W-Lan, not the usb cam!).

The connections don't break off all at once but step by step in an irregular way.

Running Win Xp SP3 .net FX 2.0 and DirectX 9 on my computer.
Reinstalling the identical system does'n help at all.

It's not that critical that the connections get lost but that CamPermanent cannot reestablish the connections is really bad!!

The Software is extremely powerful in configuration once you know how to get through the menues. That terrific! But the main issue of the software is its stability.

A continous (i.e. permanent) surveillance of objects in a serious way for days or even weeks is simply not possible with this software.

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style based on FI Subsilver by