CrazyPixels Forum

Everything about the CrazyPixels products!
 FAQ •  Search •  Register •  Login 
It is currently Fri Apr 28, 2017 9:19 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Bug
PostPosted: Thu Nov 17, 2011 9:09 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 17, 2011 8:44 pm
Posts: 4
I have Camuniversal

It runs two DLINK IP webcams and one Logitech webcam.

When I open the program, it displays all of the setup features associated with each camera, as it normally should. The Logitech camera has a number of scheduled features such that they don't all display in the area provided, so scrolling is necessary to view them. IF YOU USE THE SCROLL CONTROL, then for some unknown reason, when you go to inspect the schedules of the other cameras, some features are no longer displaying and no longer operate. If you go into each individual camera's setup tabs, the feature is still there, but fails to display nor operate when you exit the setup tabs

The only way to get things back is to restart Camuniversal, and NOT scroll in the display. Weird. :shock:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Style based on FI Subsilver by phpBBservice.nl