CrazyPixels Forum
http://www.crazypixels.com/forum/

PTZ in CamUniversal / CamPermanent / CamLAN
http://www.crazypixels.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=808
Page 1 of 1

Author:  jeremyspx [ Wed Mar 09, 2011 7:57 pm ]
Post subject:  PTZ in CamUniversal / CamPermanent / CamLAN

Probably a dumb question but I can't find anywhere to specify the PTZ commands for my cameras in CamUniversal / CamPermanent / CamLAN or even to get PTZ working. Am I missing something? Many thanks

Author:  Marc [ Thu Mar 31, 2011 4:11 pm ]
Post subject:  Re: PTZ in CamUniversal / CamPermanent / CamLAN

Hello,

I'm sorry, but PTZ in not available in the current versions.

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/